elinma.blogg.se

Elin heter jag och suger på att blogga. Välkommen! Men ibland är jag faktiskt ganska rolig, även om min humor är skev (,som tur är finns det några vänliga själar som delar den med mig).

Problems, problems

Kategori: Allmänt

Såhär mycket har jag packat efter två timmar, heja mig!

Påsklov

Kategori: Allmänt

Fysikprovet igår gick nog helt okej, trodde det skulle vara svårare faktiskt! I övrigt har det inte hänt något speciellt i skolan. Igår var jag med Linn på kvällen, vi käkade donken & köpte billigt godis. FRÄSCHT!

Idag har jag spelat match, det blev tyvärr förlust, men jag överlever! För övrigt åker jag till Rom på söndag, woop! HEJDÅ!

PS. På en av bilderna skådar ni en del av min fina klass, så gosig är den!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Dessa två inledande dagar på veckan har varit precis som vanligt, inget speciellt har inträffat. Tråkigt liv typ. Idag så umgicks jag lite med Johanni efter skolan iallafall, det var najs.

Imorgon har jag ett fysikprov som kan gå lite hursomhelst! Wish me luck!

Bilder från Stockholm

Kategori: Allmänt

Bilderna kommer inte i den ordning jag vill, lite surt! Men ni ser bland annat följande:
• Felicias goda, men väldigt starka, wok!
• Felicia inne på Topshop
• Oscarsgatan
• Johanna i världens minsta hiss
• God mat på restaurang
• Fika på Espresso House

Andningsorgan är oersättliga

Kategori: Allmänt

Shoppade lite smått & gott dagen till ära. Snart ska vi gå och äta lite mat & köpa godis, sen ska vi nog kolla på film. Imorgon åker jag hem tidigt för match i Vimmerby. HEJDÅ ALLA DÄR UTE MED TANDSTEN!

På bilden ser ni lilla Stina som vi är kattvakt åt!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Kom fram till Stockholm för typ två timmar sen, ikväll ska vi äta & kolla på fotboll. Imorgon blir det shopping!!! CIAO

I'm back

Kategori: Allmänt

Tillbaka till skolan idag, det var både roligt och skönt! Roligt att träffa alla igen och slippa ligga hemma forever alone, skönt för att jag slipper missa mer genomgångar osv nu!

Var hursomhelst helt död när jag kom hem från skolan, så tog en liten powernap! Nu ska jag laga lite mat, packa inför imorgon och sen sova! VI HÖRS

PS, hela min outfit är från Bikbok! Hahaha

Tpl

Kategori: Allmänt

Livet suger ganska så mycket när man är sjuk, finns inte mer att säga. Blir med 99% säkerhet ingen skola imorgon heller, men mår iallafall bättre idag än igår!

I brist på annat slänger jag in en bild på världens sötaste bror! Åh, vilken gos han var en gång i tiden...

Sjuk

Kategori: Allmänt

Spela match med en förkylning i kroppen kanske inte var det mest optimala, igårkväll fick jag feber. Den har hängt i till idag, så det blir ingen skola idag.

Hoy he jugado al fútbol

Kategori: Allmänt

Haft en lugn helg, apskönt! Försöker motivera mig själv till att plugga lite fysik, men det går sådär.

Som rubriken lyder har jag spelat match idag, det gick inget vidare. Men det är bara att kämpa på! Har inget annat intressant att skriva, hejdå!

Bilder från mina två besök på Ullevi i somras.

Gamla bilder

Kategori: Allmänt

 
Käre bror jag i Legoland 2004.
 
Johanni posar någon gång i slutet av sexan.
 
Jag någon gång runt 2004.

mañana empiezo a las doce menos diez

Kategori: Allmänt

Känns som om denna dag har varit hur lång som helst, äntligen går den mot sin slut! Imorgon är halva min klass ledig, men vi som har spanska måste minsann gå på den lektionen, kul. Men livet kunde ju faktiskt varit värre.

I helgen har jag ingenting förutom träningsmatch inplanerat, så jävla skönt! Helgerna som kommer är ju fulla med roligheter, woopwoop!

Me encanta este equipo

Kategori: Allmänt

Vanlig dag idag, men igår var livet underbart! Haha, klyschit värre, men så kan det vara om man älskar något. Ne, gudars vilket töntigt inlägg, avgår nu! HEJDÅ LILLTÅ, PUSS & KRAM

Más importante que nunca

Kategori: Allmänt

Johanna sov hos mig inatt eftersom att vi har studiedag idag, imorse gjorde vi apgod frukost! Innan hon drog hem kollade vi Portkod 1321. Sen dess har jag skrivit klart två arbeten, sovit lite & varit ute på en powerwalk med Ida & Petra. Ikväll är det Champiooooooooons, visca el Barca!

Me gusta helado

Kategori: Allmänt

Igår var jag med mina bästa tjejer hos Felicia. Vi lagade mat, kollade Mello & spelade barngeni (som jag förövrigt vann överlägset för andra gången i rad). Mellan detta hann vi även med att skratta & gråta lite också! Så som man bara kan med dessa underbara! Love, love, love!!!!

Idag vaknade vi vid nio, vi kollade film & käka frukost innan vi drog hem. Har inte så gjort mycket sen dess; sovit, chillat, ätit & pluggat litegrann! Ikväll beställde vi även våra biljetter till Stockholm den 22, woop! TTYL

TGIF

Kategori: Allmänt

80 min matte, 70 min fysik & 70 min spanska, bra sammanfattning av denna fredag i skolan. Efter skolan hängde jag med Ida, mysigt värre! Sen åt jag med ett gäng tjejer på Morella för att fira Kikki, gottigottgott!!

Torsdag 7 mars 2013

Kategori: Allmänt

Goddag kära kamrater! Var i skolan mellan 09:30 & 16:00 idag, hade sammanlagt lektion i 2 timmar & 45 minuter, ganska mycket håla alltså. Det funkade det med, skulle plugga, men det gick sådär. Det finns ju så mycket annat som roar en här i världen! Imorgon är det fredag, då ska jag äta ute med ett gäng tjejer för att fira Kikki! Innan dess ska jag hänga lite med Ida, trevlig fredag! Laters, baby

Haha, tog några bilder i skolan idag och på pannkakorna jag åt till middag!

https://cdn2.cdnme.se/4083331/7-3/pic_5138e24bddf2b335a101a6da.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4083331/7-3/pic_5138e26d9606ee3c84d09de3.jpg" class="image">

Samhällskunskap

Kategori: Allmänt

Sista lektionen en torsdag med Daniel är ingen bra kombination!

Onsdag 6 mars 2012

Kategori: Allmänt

Livet är fortfarande ganska bra, men idag så har solen gömt sig för oss. Bad sun, bad sun!! Tror dock att jag åkt på någon form av förkylning, men det är inte värre än att jag härdar ut. Fick sluta tidigare från skolan, vilket också innebar skjuts hem! Underbart, tänk att något så lite kan göra så mycket. Åh, herre vad jag blev känslosam!
Världens bästa Bruce i brist på bättre bildmaterial!

Hejhejhejhejhejhejhej

Kategori: Allmänt

Idag har varit en väldigt bra dag! Sol, skidor, marshmallows osv. Har varit allmänt glad & pepp på livet hela dagen, allt blir ju mycket trevligare då. Till och med min debattartikel på svenskan känns inte omöjlig, trots att jag inte kunde skriva något idag eftersom att det var fel på min hotmail. Imorgon eftermiddag vet jag iallafall vad jag för! Pladdrar på om ganska mycket oväsentligt känner jag, men vem bryr sig, jag tvingar ingen människa att läsa! Det enda som skulle kunna vara lite bättre är väderprognosen, vill inte ha någon jävla snö nästa vecka - vi vill ha vår med sol & flera plusgrader!!! Men kan ju trösta mig med att det förhoppningsvis är ganska varmt i Rom om sisådär fyra veckor, woop woop! Ska sluta pladdra nu, kramisar!

Bilder

Kategori: Allmänt

show a little faith, there's magic in the night

Kategori: Allmänt

Denna helg har varit väldigt skön & lugn, den avrundades med årets första utematch i solen. Den slutade förövrigt
3-1 till oss. Ikväll har jag faktiskt inte en gnutta söndagsångset, troligtvis för att den kommande veckan inte ser så ansträngande ut. SKÖNT! Dessutom går vi mot ljusare tider med mycket att se fram emot, bland annat en resa till Rom, Bruce Springsteen-konsert & hemkomsten av en väldigt fin vän! Gotta love life. 
 
Towe, Johanna & jag på väg till Tyskland i maj. Härliga tider!

Fungerar inte att ladda upp bilder

Kategori: Allmänt

Vaknade hos Petra idag, vi chillade bara tills jag drog hem vid halv två. Drog nästan till farmor & farfar direkt, där förtärdes fika utomhus för första gången i år! Otroligt mysigt i solen. Körde även en liten stund, skönt att vara igång igen. Kollade fotboll och åt god mat hemma innan jag begav mig till Felicia, nu kollar vi Melodifestivalen. Ciao

https://cdn3.cdnme.se/4083331/7-3/pic_5132609ee087c36d30c163f1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4083331/7-3/pic_513260c39606ee32e3753aad.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4083331/7-3/pic_513260e5ddf2b3669c1d858d.jpg" class="image">

Torsdag/Fredag

Kategori: Allmänt

Vädret dessa dagar har varit wonderful, såg att snödropparna tittat fram också! Gör livet ganska mycket bättre!

Igår hände inget speciellt i skolan, förutom att jag fick tillbaka ett biologiprov som gick bra. Min käre klass förgyller alla skoldagar.

Idag bjöd bara på två lektioner och en håla, den utnyttjade vi på bästa sätt; en fika & shopping! Fick med mig en skinnjacka hem, tog fram affärskvinnan inom mig och fick den för 250kr trots att den normalt kostar 599kr. Den ni!! Ikväll, precis som igår, blir det träning. Efter det ska jag vara med Petra, myspys! Denna helg har jag inget plugg, gött mos! Kramis