elinma.blogg.se

Elin heter jag och suger på att blogga. Välkommen! Men ibland är jag faktiskt ganska rolig, även om min humor är skev (,som tur är finns det några vänliga själar som delar den med mig).

Bajsapp

Kategori:

Som rubriken lyder har inte appen funkat, så har inte kunnat uppdatera från mobilen och sätta på datorn är på tok för jobbigt!

Sen senast har jag hunnit med att gå i skolan, tränat, chillat, vandrat med klassen, pluggat, fått ett sår i ögat och spelat match som utespelare! Har säkert gjort något mer spännande också, men det kommer jag inte på nu. Blandade bilder!

Gos

Kategori:

Is a dream a lie if it don't come true?

Kategori:

Råkade publicera förra inlägget utan bilder!

Baby, we were born to run

Kategori:

Det var inte så skönt att vara tillbaka i skolan igen, tur att sommarlovet snart är här!! Innan dess har jag ganska mycket som ska klaras av i skolan, jobbiga saker. Men det är bara att bita ihop!

Matchen igår slutade 1-1, det var en riktig skitmatch emellanåt och domaren ska vi inte ens prata om...

Började inte förrän tio i ett idag, så tog en fika på stan med Felicia & Johanna innan första lektionen. Gott! Efter skolan pluggade jag lite och sen kollade Johanna & jag på b-lagets match. VI HÖRS

You ain't a beauty but hey you're allright

Kategori:

Blev ingen konsert igår, just därför var jag på skitdåligt humör under hela gårdagen. Tror faktiskt inte att en enda person hade velat umgås med mig... Stackars mamma, mormor och morfar som var tvungna. Jag får vara glad för de två konserter jag sett hittills!

Har inte hittat på så mycket annars, mest chillat och försökt att plugga lite. Senare idag ska jag spela match, det ska bli roligt! BYE

Un poco de vacaciones

Kategori:

Hej, och speciellt hej till mina nya läsare! Hahaha

Vad har jag hittat på sen senast då?Hade två väldigt korta & sköna skoldagar denna vecka och sen fick vi ju ledigt! Skönt! Har hunnit med att kirra jobb, hänga med Linn, träna och bara chilla.

Förövrigt har mitt tjat om lördag inte gett vidare resultat, men än är det ju inte lördag!

Vissa dagar är bättre än andra

Kategori:

Så kom då den dagen jag väntat på i 281 dagar. Vet inte vad jag säga riktigt, Bruce Springsteen är världens bästa liveartist och det visade han i lördags! All gick alldeles för snabbt bara. Vill inget hellre än att gå på lördag också, men att övertala pappa verkar ju näst intill omöjligt! Men hoppet är ju det sista som sviker en. Hoppas, hoppas, HOPPAS! TTYL

Mästerkocken barre

Kategori:

Lovar att det var tomt på tallrikarna sen!

Maj

Kategori:

Jahopp, då var Barcelona utslagna ur Champions League, inte bara utslagna utan även förnedrade. Sorgligt men sant! Men, men nästa säsong är inte allt för långt bort!

Ledigheten idag satt som en smäck! Har spenderat den på bästa sätt; med Felicia & Johanna och i en solstol! Ikväll var jag iväg och tränade på gräs för första gången i år, skönt även om det inte var mycket till plan! Lyckades dock göra något med huvudet så det gör lite ont, men det kanske går över efter en god natts sömn! Hoppas det, GODNATT!

Tycker dessa bilder ganska så awesome!