elinma.blogg.se

Elin heter jag och suger på att blogga. Välkommen! Men ibland är jag faktiskt ganska rolig, även om min humor är skev (,som tur är finns det några vänliga själar som delar den med mig).

Fuck

Kategori: Allmänt

Dör...

!Visca el Barca!

Kategori: Allmänt

Andra dagen i skolan, än så länge rullar det på bra. Dessutom var det utbildningsmässa idag, det inmanar gratis godis mellan lektionerna! Fick även tillbaka ett matteprov som gick över förväntat!!!!

Efter skolan har jag pluggat lite, ätit sex mackor & kollat på tv. Hämtade även ett paket åt fina Ida. Ikväll ska jag till Johanna för standard fotbollskväll med el Clasico, därav rubriken. Bilden stämmer ganska bra in på min dag.

Laters, baby!

Till den som sa att jag skulle lägga upp "dagens outfit"

Kategori: Allmänt

Tröja från Cubus / Byxor från Bikbok / Bälte från Gina Tricot

Barcelona

Kategori: Allmänt

Åh, vad jag önskar att jag befann mig i Barcelona just nu! Jag vet att Johanna håller med mig. Älskar verkligen den staden OCH fotbollslaget. En sak är iallafall säker; jag ska dig igen! Helst för att se El Clasico, men jag vill även jobba som au pair efter gymnasiet. Skulle vara hur grymt som helst! ¡Adiós amigos!

Fiesta

Kategori: Allmänt

Hello!
Sett till det stora hela hade jag en väldigt trevlig kväll i Totebo. Trevliga människor, bra musik & så! Ska försöka sova nu, för imorgon väntar lite plugg. Hejdå

Just det ja, jag skulle vara utklädd till morot, men jag hade inte färg så det räckte till håret. Så tyvärr blev det inte så vidare lyckat.

Fredag

Kategori: Allmänt

¡Hola guapos!
Det är redan fredag, detta lov har gått alldeles för fort. Känner inte alls för skola på måndag. Men vi går ju mot ljusare tider, så resten av den här terminen ska nog gå fort.

Idag har jag iallafall varit hos Johanna tillsammans med Towe & Freja, det var nedrans kul att träffas alla fyra igen! Vi snackade mest, men hann även slänga ihop pizza och köra Just Dance 4. Ikväll har jag bara chillat, skönt! Imorgon blir det fiesta, om allt går som det ska så kommer min utklädnad vara ganska... speciell och ful!

22/2 2013

Kategori: Allmänt

Hej!

Igår var min käre vän Linn hos mig. Vi vart duktiga och gjorde klart vårt historiaarbete och pluggat lite fysik. Sen kände vi oss välförtjänta av en sjuhelvetes god, hemgjord sorbet och film. Trevlig dag! Det enda dåliga med dagen var att Barcelona förlorade!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får la se! Laters, baby.

Matt Bomer

Kategori: Allmänt

Bjuder på ett par härliga bilder!

Petra & Felicia

Kategori: Allmänt

Som jag trodde blev det ändrade planer; efter träningen begav jag mig till Petra! Vi kollade på film & fjantade omkring, trevligt.

Idag har jag varit hos tandläkaren, inga hål den här gången heller. Wohoo! Sen dess har jag kollat Top Model och pluggat lite. Nu ska jag steka pannkakor.

Hejsvejs

18/2 2012

Kategori:

Hej!
Ska straxt bege mig ut för att städa min kära kanins bur, mindre kul att göra på ett lov. Men eftersom att jag redan har förstört denna dag med plugg kan jag ju fortsätta vara duktig. Ikväll blir det träning, andra planer kanske kommer till, vem vet? Hej så länge!

Hej!

Kategori: Allmänt

Jahopp, skaffade blogg såhär på kvällen. Så kan det gå i brist på annat att göra. Så får väl se hur det går med bloggandet.
 
Nu ska jag ta en dusch, ciao!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.