elinma.blogg.se

Elin heter jag och suger på att blogga. Välkommen! Men ibland är jag faktiskt ganska rolig, även om min humor är skev (,som tur är finns det några vänliga själar som delar den med mig).

Ålandsfärja

Kategori:

Hej hopp tomtesnopp!
Ännu är det inte vinter men jag skulle vilja hälsa till alla där ute i världen att sommaren snart är på gång :D

Ps detta är ett gästinlägg ds

Felicia & Johanna

Kategori:

Apisar, jättegosiga!

Onsdag

Kategori:

Ganska chill vecka må jag säga, nationella prov innebär färre lektioner! Inte mig emot, måste säga att de 50 dagar som det är kvar fram till sommarlovet ser ut att inte bli för hektiska. Vår engelska var dessutom inställd, likaså är den imorgon så då blir det sovmorgon!!! CIAO

Just det, en dålig sak med denna vecka: Barcelonas match igår!

El fin de semana

Kategori: Allmänt

Denna helg har varit lugn & skön. Det var nog välbehövligt, eftersom att denna vecka bjuder på två nationella prov & ett stort historiaprov! 
 
Har iallafall hunnit med att plugga, hänga med Petra & Johanna, äta grillat hos familjen Axelsson, äta grillat hemma, övningsköra & lite annat pyssel! HEJSVEJS
Outfirren från lördagskvällen! 

Dagens

Kategori:

Byxor & halsband från Bikbok och linne från Brandy Melville!

Bruce Springsteen

Kategori:

OMG! Inte långt kvar nu!!!!

Vecka 16

Kategori:

Denna vecka fick en usel jävla start, som tur är har det sakta men säkert blivit bättre. Bortsett från några små dippar längs vägen.

Hoppas iallafall att biologiprovet går bra imorgon!!! Wish me luck! HEJDÅ

Viernes

Kategori: Allmänt

Kort dag i skolan, det inklusive lite temys hos Saga! Bra skoldag, när den var över blev jag bjuden på fika på Maxi, mums! Sen dess har jag ätit, pluggat litegrann & som vanligt somnat i soffan. Standard! Nu väntar jag på två apor, HEJDÅ LILLTÅ!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Tycker att denna dag har varit najs, har varit på bra humör och då blir ju det mesta lättare & roligare! Sen jag kom hem har jag ätit och kollat på tv, råkade nog somna en sekund eller två också. Nu ska jag plugga litegranna, HA DET!

T som i tisdag & tratthuvud

Kategori: Allmänt

Blev stressigt imorse trots sovmorgon. Idag var väl som alla tisdagar, förutom att vi fick tillbaka fysikprovet som jag faktiskt blev nöjd med. Idag ska jag bara ta det lugnt, träna på mitt svenskatal & kanske plugga någonting annat. ADIÓS

PS. Dagens tröja, fullkomligt awesome! Köpte den i Rom på Brandy & Melville.

Back to basics

Kategori: Allmänt

Första dagen i skolan idag, det gjorde inte så mycket eftersom att våra måndagar är ganska chill! Efter skolan skrev jag klart mitt svenskatal & nu ikväll har jag tränat fotboll. Imorgon är det sovmorgon igen, jippi! CIAO

Veni vidi vici

Kategori: Allmänt

Bilder från Rom, så himla vacker stad! Alla byggnader var så gamla, stora & pampiga, riktigt häftigt att se. Känslan av att stå inne på Colosseum till exempel var väldigt mäktig, att vara på samma mark som gladiatorerna och kejsarna strövade på för sisådär 2000 år sedan liksom.

Är man intresserad av historia så är Rom verkligen ett passande resmål, men maten och att bara ströva omkring i stan var ju inte helt fel det heller!

Dessa bilder är från måndagen & tisdagen då vi besökte Colosseum/Forum Romanum/Palatinen & Vatikanstaten. PUSS

På svensk mark igen

Kategori: Allmänt

Har haft det toppen i Rom!